Torokfájás elleni tippek, torokfájás kezelése

Strepsils torokfájás elleni tippek, torokfájás kezelése. Olvassuk el a Strepsils cikkeit az alábbi hasznos információkért:

  • Mi a torokfájás
  • Torokfájás kezelése
  • Mikor látogassuk meg háziorvosunkat

Mi a torokfájás?

A torokfájás igen gyakori jelenség, amit általában a mandulák, a gége és a garat szöveteinek gyulladása okoz. A torokgyulladásos esetek közel 90%-át - például influenza vagy náthás megbetegedés esetén - vírus okozza, amely általában egy héten belül elmúlk. [1]

A torokfájás enyhe köhögéssel, duzzadt mirigyekkel és súlyos torokfájdalommal járhat, amely nyelési nehezségeket is okozhat. Tudjunk meg többet a torokfájás típusáról és súlyosságáról

Mi nyújthat enyhülést torokfájás esetén?

A Strepsils hatékony torokfájás elleni termékeket kínál a tünetek súlyosságától függetlenül, például számos vény nélkül kapható szopogató tablettát vagy spray-t, melyek hatóanyagot tartalmaznak. Függetlenül attól, hogy a torokfájás első jelei vagy a kifejezetten súlyossá váló fájdalom ellen keresünk gyógymódot, a Strepsils hatékony ellenszert kínál a fájdalom kezeléséhez és enyhítéséhez. A torokfájás különböző fajtáihoz megfelelő terméktípusok:

  • A torokfájás első jeleinél
  • Gyors fájdalomcsillapításhoz
  • Gyerekek számára

Léteznek emellett olyan otthoni gyógymódok, melyeket érdemes kipróbálnunk, ha nincs nálunk Strepsils vagy akár a gyógyszeres kezelés kiegészítéseként. A citromos meleg víz fogyasztásától kezdve a meleg zuhanyig bezárólag itt többet is megtudhatunk a torokfájás otthoni kezeléséről.

Miért nem múlik el a torokfájás?

Egyes környezeti tényezők szintén meghosszabbíthatják a torokfájás időtartamát, pl. a dohányzás, légszennyezés, allergia vagy száraz levegő.

Mindig olvassa el a használati utasítást. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvosához. A weboldalon bemutatott információk nem értelmezhetők diagnózisként vagy receptként. Bővebb információért vagy tanácsért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

 

További felvilágosításért forduljon Egészségügyi Szakemberhez, amennyiben kérdései adódnak a betegséggel vagy az egészség megőrzéssel kapcsolatban. 

 

[1] http://www.health.harvard.edu/diseases-and-conditions/sore-throat-pharyngitis-