Torokfájás elleni szopogató tabletta és spray

Sore Throat Lozenges & Spray Torokfájás elleni szopogató tabletta és spray

A torokfájás súlyossága a száraz és irritált toroktól kezdve a duzzadt és gyulladt torokig terjedhet - de nem számít, milyen súlyosak a tüneteink, a Strepfen gyors megnyugvást biztosít a toroknak, csillapítja a fájdalmat és felveszi a harcot a gyulladás ellen.

A Strepfen termékek szopogató tabletta vagy spray formában kaphatóak, melyek nemcsak a torokfájást enyhítik, hanem segítik a baktériumok és vírusok elleni küzdelmet, amik a torokfájás elsődleges okozói lehetnek.

Mi okozza a torokfájást és milyen típusú torokfájásunk van?

A torokfájást általában a torokszövet gyulladása okozza, amely fájdalommal és irritációval jár. A torokfájásos esetek többségét vírusok okozzák, néhányat azonban baktériumok okoznak, bár önmagunktól nehéz köztük különbséget tenni. Ezért a Strepfen kifejlesztett egy olyan termékcsaládot, amely hatékony megoldást nyújt a torokgyulladás kezeléséhez bármilyen típusú torokfájás esetén.

A torokfájás különböző típusairól és okairól itt többet is megtudhatunk.

Hogyan kezelhető a torokfájás?

A Strepfen® speciális szopogató tabletták és spray-k széles választékát kínálja, amelyek megküzdenek a torokfájás különböző tüneteivel.

Néhány szopogató tabletta antiszeptikus hatása révén hozzájárul a kórokozók elleni küzdelemhez, és enyhíti a torokfájás okozta kellemetlenséget. A flurbiprofén tartalmú Strepfen készítmények kifejezetten a fájdalom és a gyulladás ellen hatnak, még súlyosabb torokfájdalom esetén is.

A szopogató tablettákat lassan kell elszopogatni, ezáltal hatékony enyhülést biztosítva.

A Strepfen Direkt Spray akár hat órás fájdalomcsillapítást biztosít, nyelési nehézség és torokduzzanat enyhülését. A torok hátsó részébe fújjuk a permetet - közvetlenül a probléma forrásához.

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy milyen típusú torokfájásunk van, illetve hogyan kezeljük, keressük fel a GYIK oldalt.

Mindig olvassa el a használati utasítást. Ha a tünetek továbbra is fennállnak, forduljon orvosához. A weboldalon bemutatott információk nem értelmezhetők diagnózisként vagy receptként. Bővebb információért vagy tanácsért forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez.

 

További felvilágosításért forduljon Egészségügyi Szakemberhez, amennyiben kérdései adódnak a betegséggel vagy az egészség megőrzéssel kapcsolatban.