Akció

 

Az akcióban résztvevő termékeink.

A betegtájékoztató a termék nevére kattintva letölthető.

 

 

 

A Strepsils Honey and Lemon szopogató tabletta antibakteriális, gomba- és vírusellenes hatású készítmény. Fájdalomcsillapító hatása már 5 perc elteltével kialakul és akár 2 órán keresztül tart. 4 éves kortól adható. Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény. 

 

 

 

 


Torokfájás esetén antibakteriális,
gomba- és vírusellenes hatású. Fájdalomcsillapító hatású is, már 5 perc elteltével. Cukormentes, már 4 éves kortól adható. Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény.

 

 

 Erős fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatás*, már 5 perc után hat, hatása akár 6 órán át tart. Torokfájdalom, torokduzzanat és nyelési nehézségek kezelésére javasolt, nyugtató hatású spray, menta cseresznye ízesítéssel. 18 éves kortól. Flurbiprofén tartalmú vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény

* Emberben a flurbiprofén erős fájdalomcsillapító, lázcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású. 

 

 

 

 

 

 

A Strepfen cukormentes 8,75 mg szopogató tabletta hatékonyan alkalmazható a baktériumok vagy vírusok által kiváltott torokgyulladás tüneteinek (fájdalom és nyálkahártya duzzanat) csökkentésére felnőttek és 12 éven felüli gyermekek és serdülők esetén. Fájdalomcsillapító hatású akár 4 órán át.

Flurbiprofén tartalmú vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény. 

 

 


Fájdalom-és lázcsillapító. Speciálisan gyermekeknek szánt egyedülálló gyógyszerforma, mely víz nélkül könnyen bevehető bárhol és bármikor a fejfájás és fájdalom enyhítésére. 7 éves kortól. Ibuprofén tartalmú vény nélkül kapható gyógyszer. 

 

 

  

Láz-és fájdalomcsillapító hatás. Gyors és hatékony segítség láz esetén, akár 15 perc elteltével és akár 8 órán át csillapítja a lázat. Cukormentes. 3 hónapos kortól adható.

Ibuprofén tartalmú vény nélkül kapható gyógyszer. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enyhe és közepesen erős fájdalmak, pl. fejfájás, menstruációs fájdalmak, fogfájás tüneti kezelésére, a meghűléses betegségek esetén láz és fájdalom csillapítására.12 éves kortól alkalmazható. Ibuprofén tartalmú vény nélkül kapható gyógyszer.

 

 

Nurofen Cold and Flu 200mg/30mg filmtabletta, 24x 
(hatóanyag: 200mg ibuprofén és 30mg pszeudoefedrin-hidroklorid)

Megfázás, influenza és influenzaszerű megbetegedések kezelésére alkalmazható. Gyorsan és hatékonyan csökkenti az orr és az orrmelléküregek dugulását és az orrfolyást, enyhíti a betegséggel járó fájdalmat, fejfájást, csillapítja a lázat és a torokfájást. Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény.

 

Akció időtartama: 2019. február 11. – 2019. március 17.  

 

Kérjük a teljeskörű akcióban résztvevő patikák listájáért kattintson az alábbi linkre.

Teljeskörű patikalista

Kérjük azon patikák listájáért, ahol az akcióban réstvevő termékek köre eltér, kattintson az alábbi linkre.

Nem teljeskörű patikalista

 

A megfelelő termékválasztásról olvassa el a betegtájékoztatót vagy érdeklődjön gyógyszerészénél.

Az akcióban résztvevő termékek köre résztvevő patikánként eltérhet.